Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت با بیان اینکه در بسیاری از شهرستان‌ها کمبود مسکن بیشتر پررنگ‌تر از بیکاری است گفت: برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده که تولید مسکن برای پرسنل شاغل در صنایع داشته باشیم . - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازساوه، سیدرضا فاطمی امین ظهر امروز در حاشیه سفر به ساوه و زرندیه و در جریان بازدید از چند شرکت تولیدی، صنعتی در شهرک صنعتی کاوه شهرستان ساوه در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت فروش با قرعه کشی خودرو در کشور اظهار داشت: خروج خودرو از قرعه کشی تابع عرضه و تقاضا و ساز و کار بازار است بنابراین پایان قرعه‌کشی خودرو به صورت تدریجی اتفاق می‌افتد البته به جز 2 خودرو، سایر تولیدات در شرکت خودرو سازی سایپا از فرآیند قرعه کشی خارج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید توجه داشت تولید خودرو در کشور آمار بالایی دارد و آمار تولید خودروهای ناقص در کشور به صفر رسیده  و هر خودرویی که وارد خط تولید می شود به صورت کامل تولید و از خط تولید خارج می‌شود به طوری که در آبان و آذر ماه سال قبل بالغ بر یکصد و هفتاد هزار خودروی ناقص در کشور تولید شده بود و در سال 1401 این رقم به بیست هزار دستگاه خودرو کاهش یافته که به مرور به صفر خواهد رسید که در مجموع روند خودرو بسیار مطلوب است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به سفر امروز به استان مرکزی گفت: واحدهای صنعتی و تولیدی در شهر صنعتی کاوه به عنوان بزرگترین شهرصنعتی کشور مستقر در ساوه  قدمت بالا و ظرفیت های متعددی دارد و سیاست دولت، اجرای طرح های توسعه ای با هزینه کمتر در این واحدهای پرظرفیت و دارای قدمت بالاست چراکه ساوه به دلیل مزیت صنعتی و گستردگی صنایع، فرصت مناسبی برای توسعه متوازن دارد و باید بر کارهای دانش بنیان و کیفی سازی متمرکز شود.

فاطمی امین بیان کرد: امروز در جریان بازدید از مراکز تولیدی و صنعتی از نزدیک به بررسی مشکلات صنایع پرداخته و جلساتی برای حل مشکلات آنها تشکیل و برای حل موانع پیش رو تصمیم گیری می شود البته برخی از مشکلاتی که توسط مدیران صنایع مطرح می شود از قبل پیش بینی و احصا شده است.

خودروهای جایگزین ساینا و سمند باید هم قیمت با آن ها باشندکاهش 89 درصدی تعهدات معوق ایران‌خودرو به مشتریان/ رشد 47 درصدی تولید کامل/ افزایش 35 درصدی صدور سند خودرو

وی افزود: از سویی، برخی دیگر از مسائل برای نخستین بار مطرح می‌شود که به ما برای اتخاذ تدابیر لازم برای برون رفت از مشکلات  کمک می‌کند، در شهرستان ها بیشتر از آنکه مشکل اشتغال داشته باشیم با مشکل کمبود مسکن مواجه هستیم که بر این اساس در تعاملی که شرکت شهرک‌های صنعتی با وزارت راه برقرار کرده مقرر شده تا از طریق واگذاری زمین رایگان و اعطای تسهیلات به صنعتگران زمینه تولید مسکن مورد نیاز نیروی کار شاغل در صنایع فراهم شود تا مشکل کمبود مسکن در جامعه کارگری مرتفع شود.

انتهای پیام/711/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قرعه کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۰۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، روز گذشته علی آبادی، وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

قرائت گزارش تفحص از خودروسازان | دو خودروساز بیش از ۱۸۰ شرکت دارند رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

رانت‌های چینی در بازار خودرو

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سئوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

کد خبر 848601 برچسب‌ها واردات خودرو ارز - بازار داخلی خبر مهم وزارت صنعت، تجارت و معدن

دیگر خبرها

  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارزخواری مونتاژکاران خودرو
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد